Uutiset

BB-88 tasapeliin Kotkaa vastaan

12.10.2014

Bandy Boys -88:n 2. divarimiehet pelasivat sarjan ensimmäisen kotiottelunsa perjantai-iltana.  Avauksessa Lappeenrannassa kurmotettiin sarjanousijaa ja myös Kotkan Reipasta vastaan oli peli-ilme hyvä. Numerollisesti peli eteni hyvin tasaisena. Kolmanneksi viimeisellä minuutilla kesken sysmäläisten painostuksen, karkasi KoRe maalin johtoon. Ilman maalivahtia pelaten BB sai ottelun tasoihin vain kahdeksan sekuntia ennen loppua. Tasoitus oli vähintäänkin ansaittu, sillä kotkalaisvahdille kertyi illan aikana torjuntoja huomattavasti BB:n Ville Vilenia enemmän. Jatkoaika ei maaleja enää tuonut ja loppunumerot olivat 6-6 (1-3, 3-0, 2-3).

BB-88 oli edellisen ottelun jälkeen saanut myös Teppo Vettenrannan takaisin kokoonpanon. Hän puolustikin tuttuun tyyliinsä ja saalisti myös kolme syöttöpistettä. Viimeinen niistä tuli tasoitusmaalista. Ottelun ensimmäinen erä oli kotijoukkueelle hieman nihkeä. KoResta on muodostunut viime vuosina yksi sarjan vaikeimmista vastustajista sysmäläisille ja sitä se oli perjantainakin. Se puolustaa hyvin eikä BB saanut kuin yhden maalin avauserässä, kun Mikko Salosta rikottiin maalintekotilanteessa. Tilanteessa hyökkäystä tukemaan noussut Toni Lahtinen antoi nopean syötön luukulle. Rangaistuslaukauksen Mikko Salonen sijoitti itse maaliin. 1. erässä BB:n alakerrassa oli liikaa tilaa ja tämän KoRe hyödynsi. Se johti erän jälkeen 1-3.

Toinen erä oli sysmäläisjoukkueelle paras. Timo Siltanen teki kaksi maalia ja Matti Korhonen yhden. Ketjun kolmas lenkki Petteri Häkkinen rakensi hyviä paikkoja. Kotkalaiset eivät maaleja saaneet ja BB:n johto olisi tässä vaiheessa voinut olla isompikin kuin 4-3. Myös tolpat olivat ottelun aikana useamman kerran kotkalaispuolustuksen apuna.

Viimeisessä erässä KoRe tuli vielä. Se meni 4-5 johtoon mutta 10 minuuttia ennen loppua Petteri Häkkinen tasoitti hienolla vedolla kovasta syötöstä. Ajassa 57.42 KoRe pääsi vastaiskuun. Petteri Häkkinen juoksi pallollisen kiinni mutta purku meni epäonnisesti kotkalaisille "toiseen aaltoon" ja vastustaja tälläsi tauluun numerot 5-6. Viimeisillä hetkillä BB sai kuudella kenttäpelaajalla hyvän pyörityksen ja Matti Korhonen laukoi tasoituksen 6-6:een. Jatkoajalla molemmilla oli jonkinmoiset paikat voittomaaliin mutta summeri soi ja pisteet tasattiin. Teppo Vettenrannan lisäksi Matti Korhonen (2+1) saalisti kolme tehopistettä. Ilahduttavaa ottelussa oli mukana olleiden nuorten hyvä panos vaikka 2. ketju maaleillaan tasapelin turvasikin.

Tuleva viikonloppu tuo kaksi kovaa kotiottelua. Perjantaina 17.10. kylään tulee Savonlinnan Top Team, joka on aloittanut sarjan vakuuttavimmin. Sunnuntaina Suomen cupissa saadaan mielenkiintoinen pitkämatkainen vieras, kun cupin 4. kierroksen peliin saapuu vieraaksi Kellon Lyönti (2. div.) Oulun kupeesta. Sen rosterista näyttäisi löytyvän liigakokemusta useammalta ukolta, joten varmasti kova vastustaja kylään saapuu. Eikä helppo ole seuraava vieraspelikään sillä 24.10. kohdataan sarjan kärkipäähän povattu Imatran Voima paikallisella Urheilutalolla.
06.03.2024Päijät-Hämeen salibandyseurat uudistavat yhteistyöllä alueen lajikulttuuria
13.05.2023BB-88:n joukkueiden kausi 2022-2023